Acceptar

Utilitzam cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continues navegant entenem que accepta l'ús d'aquestes cookies.

Activitats del grup

vse.png

Distribució

Vall de Sóller Energia és l'empresa de Grup El Gas encarregada de la distribució de l'energia, principal activitat del grup.

L'objecte social de Vall de Sóller Energia és el de la transmissió d'energia des de les xarxes de transport fins als punts de consum, sent el gestor de la xarxa de distribució que opera a la Vall de Sóller i la responsable de l'explotació, el manteniment i, en cas necessari, del desenvolupament de la xarxa, així com de les interconnexions amb altres xarxes, garantint que aquesta tingui capacitat per assumir, a llarg termini, una demanda raonable de distribució d'electricitat.

ES.png

Comercialització

Eléctrica Sollerense és l'empresa de Grup El Gas encarregada de la comercialització d'energia i telecomunicacions.

Eléctrica Sollerense, així com totes les empreses comercialitzadoras, realitza la seva activitat mitjançant la compra d'energia al mercat elèctric, pagant els corresponents peatges d'accés a les xarxes de transport i distribució per atendre la demanda estimada dels punts de subministrament dels seus clients. Actualment, Eléctrica Sollerense també es dedica a la comercialització de serveis d'Internet a través de la tecnologia de fibra òptica i ràdio.