Acceptar

Utilitzam cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continues navegant entenem que accepta l'ús d'aquestes cookies.

Activitats del grup

vse.png

Distribució

Vall de Sóller Energia és l'empresa de Grup El Gas encarregada de la distribució de l'energia, principal activitat del grup.

L'objecte social de Vall de Sóller Energia és el de la transmissió d'energia des de les xarxes de transport fins als punts de consum, sent el gestor de la xarxa de distribució que opera a la Vall de Sóller i la responsable de l'explotació, el manteniment i, en cas necessari, del desenvolupament de la xarxa, així com de les interconnexions amb altres xarxes.

A més, ha de garantir que aquesta xarxa tingui capacitat per assumir, a llarg termini, una demanda raonable de distribució d'electricitat.

U_energia_marca_horizontal.png

Comercialització

U energia, abans Eléctrica Sollerense, és una comercialitzadora d'energia elèctrica i operador de telecomunicacions a nivell nacional amb domicili social i seu central a les Illes Balears.

Constituïda al 1.892, originalment es dedicava a produir gas i posteriorment electricitat per atendre els subministraments de la Vall de Sóller, donant servei a les poblacions de Sóller i Fornalutx. Actualment participa, a més, en distribució d'electricitat a través de Vall de Sóller Energia SLU i a empreses dedicades a producció d'energies renovables, com poden ser la fotovoltaica, hidràulica i eòlica.

Més informació